maandag 9 januari 2017

The '7 quick takes' got hijacked by holiday spam.

Goeiemorgen!

Geen 7 quick takes vandaag want ik heb zo veel te zeggen dat het eerder '7 short novels' zou worden. En ik heb ook zo veel foto's dat ik er moeilijk 'maar' 7 kan delen want ik moet er gewoon meer laten zien.
Dus even een kleine reportage van onze heerlijke vakantie. We reden over kilometers lange stoffige zandwegen, zagen halfwoestijnen, wijngaarden, duinen, bergen en heuvels. We zwommen in de oceaan en in talloze beekjes en rivieren, we vingen visjes en insecten, we lazen boeken, maakten vuurtjes en hadden dagenlang geen telefoonnetwerk. We beklommen bergen, bewonderden indrukwekkende rotspartijen en kanoden tot we spierpijn hadden. We vierden oud en nieuw midden in de bergen (en lagen voor 10 uur op bed), we bakten oliebollen op een kolenvuurtje in een 'heksenketel', we waren te gast op een bruiloft waar we met blote voeten in het zand tussen de bomen dansten en we genoten met volle teugen.

Het was heerlijk!

Wandelen bij de Orange Rivier.

Ze waren vaak (niet altijd)  zo lief voor elkaar!

Doris wordt ook een echte avonturier. 

Aapjes kijken op de camping. Letterlijk. Dat klinkt heel leuk, maar is eigenlijk vooral heel lastig want ze stelen je eten waar je bij zit. 

Een van de mooiste momenten van de vakantie. Zwemmen in het koele water van een natuurlijke bron tussen de rotsen terwijl het buiten 45 graden is.  
Zo'n foto moest wel een beetje he?! Dit is wat je verwacht van een kindertijd in Afrika. ';Daar is mijn letter, we genoten van de creatieve padstallen waar je lokaal eten kan kopen.

Oliebollen uit de heksenketel!

Deze dames genoten.

Zie je Sophie?

Geen slecht plekje om even een dorstig meisje van wat melk te voorzien.

Pappa helpen met patat bakken.

Leuk speelplekje.

Even samen wandelen, zo fijn dat opa en oma konden oppassen!Stokbrood bakken...


In de grot bij Arniston.

Vrolijkerd!

Dit droppie deedniets liever dan lekker hangen in dr campingstoel.


Wandelen in de 'Hemel en Aarde Vallei'

Bloemetjes geplukt tijdens die mooie wandeling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten