maandag 18 april 2016

7 quick takes...


  1. Stapels was, een paar koffers die ingepakt moeten worden en een heleboel klusjes die eigenlijk nog af moeten. En dus helemaal geen tijd om een blog te schrijven..
  2. Die stapels was zijn dit weekend ontstaan. Met het team waarmee Hartmut werkt gingen we kamperen in Yzerfontein, op ongeveer een uur van Kaapstad. De camping was 50 meter van het strand dus je kunt wel raden wat wij veel gedaan hebben. Avonden rond het kampvuur (heerlijk, maar vandaar ook dat ik heel veel stinkwas heb), overdag wandelen en spelen op het strand en 's nachts slapen in een tent (voor Sophie en Doris de eerste keer dus erg spannend en erg leuk!)... het was een goed weekend.
  3. Voor het inpakken van de koffers heb ik nog een hele dag de tijd want morgen (!) vliegen we naar Nederland! Hoera! 
  4. En toen was het ineens al weer middag. Ik werd afgeleid, van het een kwam het ander en nu is de dag al weer half voorbij. Maar de laatste boodschappen zijn gehaald (Mamma, uw Zuid Afrikaanse bestellingen zitten in de koffer ;-)) de derde was hangt en de meiden slapen. 
  5. Het is heerlijk warm weer. 28 graden dus Sophie heeft lekker buiten gespeeld. We hadden een klein verjaardsgfeestje georganiseerd. Een van de meiden van het gezin dat (nog steeds) bij ons woont werd vandaag 3 dus dat moest natuurlijk gevierd worden met kaarsjes, een taart en een cadeau. 
  6. Met de meiden gaat het goed. Sophie kan niet wachten om EINDELIJK weer naar opa en oma te gaan  en heeft het de hele dag over vliegen (meneer kom lekker ete brenge in vlietuig,misschien yoghurt, Sophie eet lekker yoghurt), wat ze met opa en oma gaat doen (Sophie kinderboerderij toe en heel veel boekjes jese) en de bruiloft (kussie geve, dan, hoera! Taart ete!!). Doris is niet helemaal fit en heeft een beetje een naar hoestje, ik hoop dat het snel weer over gaat. 
  7. De volgende blog schrijf ik als het goed is vanuit Nederland. Misschien... als ik tijd en zin heb om te schrijven ;-) 
Prima verkeersbord!Verjaardagsfeestje in de tuin

Als Sophie gaat trouwen krijgen we chocoladetraat, aldus Sophie. En dat gingen we daarom gelijk maar even bakken. 

Dit meisje wil het liefste de hele dag zitten.

Twee zusjes spelen samen... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten