maandag 22 december 2014

6 months with Sophie...

Allerliefste Sophie,
Vandaag ben je een half jaar in de wereld en van een kleine hulpeloze baby ben je veranderd in een ondernemend meisje dat niet meer stil wil zitten en dat hard op weg is om te beginnen met kruipen. (Neeee, niet zo snel, ons huis is nog niet veilig voor jouw nieuwsgierige handjes.)
Het maken van de foto voor deze blog was een enorme uitdaging want alles leek interessanter dan stil zitten. Als je iets ziet wat je interesse trekt laat je je in eens soort snoekduik voorover vallen om het te pakken en als je er dan nog niet bij kan schreeuw je net zo lang en hard tot er iemand komt om je te helpen. En je helpen is niet bepaald een straf want je bent gul met je glimlachjes en giecheltjes. 

De afgelopen maand heb je voor het eerst vast eten gegeten en je doet dat alsof je nog nooit anders gedaan had. Bijna alles wat we je voorzetten wordt met smaak opgegeten en je hebt al je eigen maniertjes ontwikkeld om kleine stukjes eten die nog op je tafelblad liggen in je mond te krijgen want er mogen geen kruimels verloren gaan. Het is voor ons gemakkelijk om te weten als je genoeg gegeten hebt, dan gaat je duim in je mond en kijk je tevreden rond. 

Lieve Sophie, je maakt ons leven zo veel rijker, mooier en simpeler. De liefde die we voor je voelen is zo onvoorstelbaar diep dat het me emotioneel maakt. Het maakt dat ik wil dat je voor altijd blijft zoals je nu bent en tegelijkertijd niet kan wachten om te zien hoe je persoonlijkheid zich gaat ontwikkelen en wie je gaat worden. 

Liefs van je moeder!


Ps: De foto is vorige week al gemaakt toen we nog thuis waren omdat je perfectionistische moeder over een jaar 12 foto's wil hebben die op precies dezelfde plek gemaakt zijn. 


1 opmerking: