maandag 22 september 2014

3 months with Sophie

Allerliefste Sophie,
Iets wat ik vaak hoor over het ouderschap is dat de dagen lang en de jaren kort zijn. En hoe langer je in ons leven bent hoe meer ik dat ga geloven. De dagen kunnen soms ontzettend lang zijn (hoewel er voor mijn gevoel altijd te weinig uit mijn handen komt), maar de weken, en nu zelfs de maanden vliegen voorbij. En wat genieten we van die voorbij vliegende maanden met jou.

Wat een vrolijk en gemakkelijk meisje ben je. We kunnen je overal mee naar toe nemen zonder dat we veel geklaag horen. Alle zorgen die we hadden over je eerste vlucht en de reis in Namibiƫ waren helemaal niet nodig. Je had volgens mij niet eens door dat je oortjes tijdens het vliegen wel eens pijn zouden kunnen doen en tijdens de urenlange autoritten in Namibiƫ liet je jezelf gemakkelijk in slaap wiegen door het gehobbel van de auto. Je hebt zo veel mensen leren kennen en als mensen jou wilden leren kennen werden ze meestal beloond met een gulle glimlach. Als je dan even genoeg had van alle mensen werd je in de draagdoek, nog altijd je favoriete plekje, heel snel weer rustig.

Morgen vliegen jij en ik samen naar Nederland. Het zal een lange vlucht zijn, maar ik geloof dat we dat samen wel gaan overleven. Ik kan niet wachten om je eindelijk voor te stellen aan al je ooms en tantes die er zo naar uitkijken om je te zien. Ik ben benieuwd of er iets van herkenning zal zijn als je weer bij je opa en oma in de armen ligt.

Gisteren hadden je vader en ik het erover dat we, als we een baby op maat hadden kunnen laten maken, precies volgens onze wensen, we jou besteld hadden. Je past perfect in ons kleine gezinnetje en we houden van je, precies zoals je bent!

Liefs van je moeder!
3 opmerkingen:

  1. perfect little bundle of joy! dein papa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is het toch een schatje! Lekker shoppen in Nederland voor deze mooie meid! Groetjes, Chrissie

    BeantwoordenVerwijderen