donderdag 31 juli 2014

#throwbackthursdayAllerliefste Sophie,
Terwijl ik deze foto's op een rij zet en bedenk hoe veel er in de afgelopen maanden veranderd is lig jij lekker op je speelkleed te slapen. Je vingertje in je mond, zoals je altijd doet als je moe bent of jezelf wilt troosten. Af en toe hoor ik een beetje gepruttel maar je komt elke keer weer zelf in slaap. Toen we begonnen met het nemen van deze foto's begonnen we ook met dromen. Wie zou je zijn? Wie zorgde er toch voor dat mijn buik steeds dikker werd, dat mijn jurkje steeds korter werd en de rits steeds moeilijker dicht ging? Iedere maand werden we nieuwsgieriger, iedere maand verlangden we meer naar je komst.
We hadden niet durven dromen dat die druk trappelende baby zo'n lief, rustig en nieuwsgierig meisje zou zijn. Lieve Sophie, je hebt onze wereld in de afgelopen weken zo veel mooier gemaakt. En dan te bedenken dat iedereen zegt dat het alleen nog maar leuker gaat worden. Ik kan het me haast niet voorstellen, je bent nu al zo leuk!

Liefs van je moeder!

6 opmerkingen:

 1. Super mooi. Proficiat Anneke en Hartmut. En, Sophie, welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo lief schrijft kan alleen je moeder schrijven, en genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En een tante geniet van dit allemaal liefs en een knuffel tante Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geschreven Anneke en heel leuk idee om elke maand een fotootje te nemen. Wat een mooi dagboek voor jullie kleine meisje later. Groetjes uit Leuven

  BeantwoordenVerwijderen