donderdag 22 mei 2014

Binnenkijken.... Badkamer

Na heel veel vragen van mensen over het uiteindelijke resultaat van de badkamerverbouwing waar ik zo veel over schreef is het nu eindelijk tijd voor een blog met een paar foto's. We gebruikten de badkamer al een tijdje maar er waren nog een paar kleine dingetjes die nog moesten gebeuren voor ik het 'klaar genoeg' vond om foto's te maken. De eerste reden waarom ik graag wil laten zien hoe het geworden is omdat ik zo ontzettend trots ben op Hartmut die alles zo mooi ontworpen en gemaakt heeft, ik heb echt geluk met mijn man. De tweede reden heeft te maken met een gevoel dat we iets 'terug moeten doen', tijdens deze, en eigenlijk al onze bouwprojecten krijgen we heel veel inspiratie door te kijken naar wat andere mensen gedaan hebben. Pinterest is een favoriete website waar we heel wat keren gezocht hebben naar kleurencombinaties, tegellegpatronen, de hoogte van kranen en de afstand tussen planken. Nu hopen we dat andere mensen weer inspiratie kunnen opdoen van wat wij gedaan hebben (of dat ze zich ervan kunnen overtuigen dat het zo dus niet moet ;-)).
 Eigenlijk echt belachelijk om je zo druk te maken over een badkamer, de wereld kent veel grotere problemen dan de vraag of we wel de juiste kleur voeg tussen de tegels gebruikt hebben. Maar voor ons in het niet alleen de aanbouw waar we erg blij mee zijn, we hebben ook ontzettend genoten van het creatieve proces. Ik kom met een plan, een kleur, een idee, en Hartmut werkt dit of het al dan niet haalbaar, betaalbaar en realistisch is. Gelukkig was het meeste erg haalbaar en het is nu haast moeilijk voor te stellen dat waar we nu douchen een paar weken geleden nog gewoon tuin was. 
Het kastje onder de wastafel en de spiegelkast zijn een perfect voorbeeld van 'beter goed gejat dan slecht bedacht'. In de winkel hadden we een hele mooie set gezien, maar helaas was de prijs ver boven ons budget en bovendien was hij een beetje te groot. Hartmut heeft heel stiekem een foto gemaakt, is thuis aan het meten en tekenen gegaan en een paar weken later was dit het resultaat. Perfect op maat gemaakt om precies te passen in de badkamer die wij voor ogen hadden.                                       
6 opmerkingen:

 1. Geen deur? :-)

  Héél mooi. Mooi licht ook de in de badkamer. Ik kan niet wachten om ook de onze zo mooi te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deurrollers liggen nog in Nederland. Maar verder, Knap gemaakt en zo mooi! Voel trots.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Looking gorgeous! I love your style!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow very impressed. What a lovely en-suite :D

  BeantwoordenVerwijderen