woensdag 6 november 2013

Binnenkijken....

 Hoewel het nu zomer is en we het liefst al onze vrije uurtjes buiten zijn komen er ook steeds meer projectjes binnenshuis af. Een van de dingen die ik heel erg graag wilde was een werkplek waar ik kan schrijven, naaien, knutselen en waar ik mijn frutselspullen handig kan opbergen. Toen we ons huis kochten had ik daarvoor gelijk een plekje voor ogen in de logeerkamer maar er waren heel wat andere dingen waaraan eerst geklust moest worden. Uiteindelijk hadden we tijd voor mijn hoekje. We hebben een leuk tweedehands bureautje gekocht, Hartmut heeft een mooie boekenplank en een handig prikbord met opbergruimte gemaakt en ik ben helemaal gelukkig. Het is een inspirerend plekje geworden waar ik graag zit te werken, thee zit te drinken of gewoon uit het raam zit te staren...

4 opmerkingen:

 1. Wat is het mooi geworden zeg!! en gelukkig hangen wij erook ;-) !
  veel werk-denk-en droom plezier gewenst!
  kus mamma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Anneke! Lijkt wel een plaatje uit een woonmagazine!
  Geniet van je mooie plekje....en het mooie weer!
  Groetjes aan Hartmut
  Liefs, Jildes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De orde! De rust! Oh! En de dingen die je ziet als je uit het raam kijkt daar... Weet je wat, ik ga deze jaloezie omzetten in actie. Morgen. Volgende week. Volgende jaar. Ooit. Wij hebben zo'n koud kamertje 'op overschot' (bureau die nooit gebruikt wordt) waar ik wel iets 'Afrikaans' mee kan aanvangen zoals jij het voordoet. Er zijn van die seizoenen in 't leven waarin je orde kunt scheppen én bewaren. Geniet ervan. Deze vettige (in alle betekenissen van het woord) mama met alweer een borstontsteking roept vanuit België: geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi en netjes! Echt weer de handtekening van Hartmut erop! Ik zie nog zo onze kaarten en folders in stapels op dat bureau liggen, nu zit het meeste in een tijdschriften map en.... in een boek dat binnenkort gedrukt wordt!.

  BeantwoordenVerwijderen