maandag 14 januari 2013

7 quick takes...


  1. Vandaag krijgen we de sleutel van ons huis! Vanavond, vandaag moeten we dus allebei gewoon werken en proberen om ons te concentreren. Moeilijke opgave!
  2. Onze flat is zo goed als ingepakt. Overal staan dozen en natuurlijk hebben we veel meer spullen dan ik ooit dacht dat we zouden hebben. Waar we dat in ons nieuwe huis allemaal gaan opbergen is me een raadsel. Komend weekend moeten we denk ik alle kringloopwinkels bij langs om goede kasten te vinden. Of ik moet Hartmut opdracht geven zelf kasten te maken. Maar dan moet ik wat langer geduld hebben.
  3. Over zelf maken gesproken, Hartmut heeft in Namibie tijdens onze vakantie drie supermooie barkrukken voor ons gemaakt die door zijn oom en tante als platte ikea-pakketjes naar kaapstad vervoerd waren. Ze zijn voor in onze keuken, en ik weet nu al wat hartmuts lievelingsplekje gaat worden als hij uit zijn werk komt...
  4. En over kringloop/antiek winkels gesproken (kringloop heb je hier niet echt), we hebben gehoord waar de meeste antiekwinkels hun spullen vandaan hebben. Een veiling, twee blokken van ons nieuwe huis. Daar willen we dus zaterdag heen gaan, om mooie en nuttige meubels op de kop te tikken. Wie bied er mee?
  5. Onze flat is gemeubileerd. Dat was handig toen we daar gelijk na ons trouwen gingen wonen want we hoefden niets te kopen. Nu is dat een beetje vervelender, want ons nieuwe huis zal helemaal leeg zijn. Afgelopen weekend hebben we dan ook een bed, een koelkast, een wasmachine en een magnetron gekocht... aanslag op de bankrekening!
  6. We hoeven pas Zaterdag de sleutel van onze flat in te leveren. Handig om haast een hele week te hebben om alles in orde te krijgen. 
  7. Op de tafel in de foto zie je een verfstrookje liggen. Dat is het volgende hoofdstuk. na het uitzoeken van een huis moeten we nu kleuren van verf uitkiezen. Gelukkig een beetje goedkoper, maar met zo veel keuze haast net zo moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten