dinsdag 18 december 2012

7 quick takes...


We zijn afgelopen zaterdag na een lange autrit (1500 km) veilig aangekomen in Namibie. En nu genieten we hier van:
  1. Het feit dat Hartmut's zus, en sinds gisteren ook zijn broer hier ook zijn. Het was twee jaar geleden dat we allemaal bij elkaar waren.
  2. Op bezoek gaan bij Hartmut's oma. En zoals altijd de bomen bijknippen, hoewel het 3 weken geleden ook nog gedaan was...(ik moet eerlijk zijn, ik heb mijn handen niet vuil gemaakt. mijn taak was om oma te vermaken)
  3. Braaien met goede vrienden en familie.
  4. Het schitterende uitzicht dat ik heb terwijl ik dit type. Mijn schoonouders wonen boven op een heuvel en ik heb een prachtig uitzicht over de buitenwijken van Windhoek en het aangrenzende heuvelland. De zonsondergangen zijn hier prachtig.
  5.  In de rij staan bij banken en het verkeersdepartement om alle administratie die hier is zo snel mogelijk af te ronden, net zoals alle andere mensen die dat voor de kerstdagen willen doen.
  6. De heerlijke zelfgbakken kerstkoekjes van Hartmuts moeder. En een welkoms-'lebkuchen-Namibia' op ons bed...
  7. Imke (zus) aanmoedigen die op de 'African Student Games' de eer van Namibie verdedigd. Het is bedoeld als een soort olympische spelen voor Afrikaanse studenten. Toevallig wordt dit toernooi, waarvoor alle landen in Afrika zijn uitgenodigd maar de meeste niet zijn komen opdagen (tsja.. Afrika) ,in Namibie gespeeld dit jaar en kunnen wij dus kijken. Tot nu toe doet Imke het heel goed en is ze vrijwel verzekerd van een plek in de finale!

1 opmerking: