vrijdag 2 november 2012

Something to celebrate...

Weet je nog dat ik een hele tijd geleden schreef dat we ons droomhuis gevonden hadden maar dat we het nooit zouden kunnen betalen? (hier) We liepen er binnen en werden allebei op slag verliefd. De hoge plafonds, de houten vloeren, de mooie tuin en de ruimte om voor heel veel mensen eten te kunnen koken.
We probeerden het huis te vergeten maar elke keer als we naar andere huizen keken dachten we 'best leuk, maar niet zo leuk als.....'. 
Een aantal weken geleden reden we weer langs het huis en tot onze stomme verbazing stond het nog steeds te koop, en was de prijs genoeg gezakt om het voor ons aantrekkelijk te maken. Heel veel contracten, kopietjes van identiteitsdocumenten en telefootjes later hebben we vanochtend de laatste handtekening gezet zodat alles in onze naam gezet kan worden. Nu is het een paar weken afwachten en hopen dat er geen fouten zijn gemaakt waardoor we dingen overnieuw moeten doen. Als alles goed gaat krijgen we 15 Januari de sleutel. Ik kan niet wachten om het huis ons thuis te maken. Om grote maaltijden te koken en heel veel mensen uit te nodigen, om tomaten en courgettes uit eigen tuin te eten, om een logeerkamer te hebben die het liefst altijd bezet is. Om tijdens lange zomeravonden buiten te kunnen zitten in onze tuin en om tijdens koude winterdagen het huis warm te kunnen maken met het vuur van de open haard. 
God heeft ons rijkelijk gezegend en wij gaan er alles aan doen om het huis tot Zijn eer te gebruiken.  

2 opmerkingen:

  1. gefeliciteerd en veel plezier met het maken van allerlei plannen, liefs van ons uit hardenberg

    BeantwoordenVerwijderen