maandag 11 juni 2012

7 quick takes...


 1. De quick takes zullen deze keer heel erg 'quick zijn aangezien mijn to-do-list onrealiseerbaar lang is.
 2. Over drie weken gaan we naar Madagascar, ik kan het niet geloven dat het al bijna zo ver is  maar heb er ontzettend veel zin in. 
 3. Afgelopen Zaterdag heb ik voetbal gekeken in hetzelfde cafe als waar we koninginnedag gevierd hadden. Omringt door honderden Nederlanders zagen we hoe Nederland verloor. Helaas... 
 4. De eerste sneeuw is gevallen in de Kaap regio, naar het schijnt. Elke winter worden de bergen bedekt door een wit laagje en Hartmut en ik hebben afgesproken dit jaar op 'sneeuwvakantie' te gaan...
 5. Over twee weken heb ik een slaapfeestje waarvoor ik heel wat aan het organiseren ben. Het is voor 25 tienermeiden uit een township. Popcorn, films en cupcakes... het gaat leuk worden!
 6. In mijn eerste huis in Kaapstad hadden we een enorme guava boom in onze tuin, ik werd toen dan ook heel creatief met guavas omdat we altijd een overvloed leken te hebben. Nu wonen we in een flat met als enig eetbare groen een munt plant en een basilicum plant. Ik was dan ook erg blij toen ik gisteren van iemand een tasje met verse guava's kreeg. Mijn gember-guava taart recept werd weer voor de dag gehaald en we hebben er ontzettend van genoten. 
 7. Mijn vriendin Ciska is een erg trouwe blogger en ik geniet altijd erg van haar schrijfsels. Ze schrijft over haar leven, haar werk en over de dingen waar ze zich zorgen om maakt of om verheugd. Het is ook haar blog waarvan ik het idee voor '7 quick takes' gestolen heb die me geinspireerd heeft om '7 quick takes' te schrijven. Door onze blogs blijven we altijd goed op de hoogte van wat er in onze levens gebeurd zodat we, als we elkaar weer zien de belangrijke dingen al weten. In December komt ze ons bezoeken, ik heb er zo veel zin aan!

4 opmerkingen:

 1. is je to do list tot madagascar of tot oeganda of tot namibie of tot... of is het alleen voor deze week??
  kus mamma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er tenminste altijd 'zo'n zin aan', gelukkig :) Is dat een Zwolles dialect of..?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog maar drie weekjes?! Dat gaat vlug zeg.
  Geniet van het slaapfeestje binnenkort. Waar is de tijd ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen