maandag 17 mei 2010

Nieuwsbrief en WK-tickets!

Als je woont in het land waar het WK wordt gehouden, en als je daarnaast ook nog eens van voetbal houdt gaat er natuurlijk wel wat kriebelen. Ik ben dan ook erg blij dat we bij de gelukkigen horen die kaartjes in de wacht hebben kunnen slepen. Het leukste is dat we, omdat we hier wonen de lokale prijs (14 euro) betalen, in plaats van de meer-dan-honderd-euro die niet-Zuid-Afrikanen moeten neerleggen voor een kaartje. Op de foto zie je een gelukkige Hartmut met onze tickets voor Duitsland-Servie.

Goed, nu ik mijn WK-vreugde met jullie gedeeld heb wil ik jullie er op attenderen dat mijn nieuwsbrief online staat met meer informatie over de andere kant van het WK waar ik een paar weken geleden al over schreef. Klik hier om de tweede nieuwsbrief te lezen.

Verder is er nog een verandering voor de mensen die mij financieel ondersteunen en dit geld altijd zelf overmaken. Onderstaand bericht kreeg ik van YfC.

Geachte Donateur van Anneke Sikkema,

Bedankt voor uw regelmatige ondersteuning van Anneke Sikkema.

U doet dat altijd via een overboeking op rek 17800 t.n.v. Youth for Christ Nederland.

Youth for Christ heeft deze rekening echter gewijzigd en overbracht naar een rekening nummer van de RABO bank. Als u Youth for Christ gemachtigd heeft om van uw rekening te incasseren hoeft u niets te doen. Steunt u dit project via een automatische overboeking of een handmatige overboeking verzoek ik u het nummer van de begunstigde te wijzigen in :

111444888 t.n.v. Youth for Christ Nederland te Driebergen o.v.v. project Anneke Sikkema.

Bij voorbaat Hartelijk bedankt Youth for Christ Nederland.

Ps. Wij maken nog geruime tijd gebruik van een automatische overstap service, zodat uw gift nog altijd bij ons terecht komt als het per abuis nog op het oude nummer terecht komt.

1 opmerking:

  1. 14 euro, joh :D
    Zeg, de link naar uw 2de nieuwsbrief werkt (vanuit het tekstje alleszins) niet. Doe hem gauw werken he, ik benieuwd.
    Onze tickets van en naar Z-Afrika zijn bevestigd en betaald, maar die van Z-Afrika naar Windhoek, Namibië (nog) niet. 'Er is een probleem met de kaart, zodra we het weten sturen we een mail', mailden ze. Raar, want alles is in één keer met dezelfde kaart betaald. Duimen. En hopen dat die grote vulkaan zich binnenkort weer koest zal gaan houden... x

    BeantwoordenVerwijderen