zondag 10 januari 2010

Terug naar Kaapstad...


Dinsdag gaat het dan eindelijk echt gebeuren. Hartmut en ik zullen de lange weg van Kaapstad naar Windhoek, die we in November gereden hebben in omgekeerde richting terug rijden en ons leven in Kaapstad zal eindelijk beginnen!
In de voorgaande blogs was denk ik al wel op te merken dat ik er ontzettend veel zin in heb... ik kan niet wachten om eindelijk aan het werk te gaan en om te doen waarvoor ik gestudeerd heb, waarvoor ik sponsors gezocht heb en waarvoor ik de vertrouwde dingen in Europa achter me gelaten heb.... En ondanks dat overvalt me nu ook een stukje weemoedigheid. Ik heb hier in Namibia twee heerlijke maanden gehad waarvoor ik Hartmuts familie ontzettend dankbaar ben. Ze hebben me overal mee naar toe genomen en zo heb ik veel bekende en minder bekende delen van het land gezien. De hartelijkheid waarmee ik ben opgenomen in de familie is bijzonder en ik zal deze twee maanden waarin ik helemaal tot rust ben gekomen, waarin ik veel geleerd heb en waarin mijn batterijen volledig zijn opgeladen nooit vergeten!  Het was de ideale start voor een nieuw leven vol uitdagingen en verassingen..


Elke, Reiner, Hartmut, Imke en Martin... Vielen Dank für die herrlichen Monaten!!  

4 opmerkingen:

 1. Anneke, ik vind het heel erg spannend!!
  Weet je, ik ken je nog maar een jaar, een jaar geleden zaten we samen te studeren op de UPblok! En nu zit jij in Afrika en ik zit nog steeds te studeren hahaha...
  Ik wens je heel erg veel zegen toe, geniet er van!
  -xXx-
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Anneke en Hartmut
  we wensen jullie ook nu weer alle goeds en Gods zegen bij studeren en werken. liefs oom henk en tante annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Anneke,

  Het is heerlijk om af en toe te kunnen lezen hoe je geniet, jezelf blijft, bijleert. Ik mis je hier, zeker nu de examens weer begonnen zijn. Stel je voor...

  Het zou tof zijn mochten we een keer kunnen skypen, ik heb alleen nog niet helemaal het overzicht daarvoor op het moment. De eekhoorn en de mier houden mij gezelschap en ik trek me erg aan hun gesprekken op :-).

  Het hangt van mn examens af wat mijn plannen zijn voor komende zomer, maar weet dat ik jullie zeker niet vergeten ben.

  Een vriendelijke groet, een te late nieuwjaarswens vanuit een nog steeds wit Leuven.

  Berthold

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Anneke,

  Ik kijk zo uit naar je verhalen!
  Heerlijk dat je zo kon genieten met Hartmut's familie, en jammer dat je hen nu alweer moet achterlaten.
  Ik hoop dat jullie een heerlijke tijd hebben in Kaapstad, en ik kom binnenkort eens op bezoek.

  Liefs,
  Ciska

  BeantwoordenVerwijderen