zondag 22 november 2009

De rode duinen van de Kalahari...


Zondagavond... net terug van Hartmut's oom en tante. Ze hebben een farm aan de rand van de Kalahari-woestijn. Rode zandduinen,  indrukwekkende vergezichten en schitterende dieren zorgden voor een weekend heerlijk genieten. In een land zo groot als Frankrijk dat verdeeld moet worden over slechts 2 miljoen mensen is er ruimte genoeg en dat is te merken. Geen file's op de weg, geen lichtvervuiling maar een prachtige sterrenhemel en een eindeloze wijdsheid waarin je amper mensen tegen komt.
Zo, kijkend naar die sterren, zonder de geluiden van auto's, mobieltjes en andere mensen wordt je stilgezet, ga je nadenken, en kan ik maar tot een conclusie komen...
Onze schepper is een kunstenaar!

4 opmerkingen:

 1. Ooh! Wat heerlijk, genieten maar met z'n twee!
  Wij komen ooit (ooit..) eens op bezoek.. Een wereldreiziger zei me laatste dat hij Namibië de mooiste plek op aarde vond (en hij heeft véél plekken bezocht), en ik moest meteen aan jou denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anneke en Hartmut:
  Just a note to say hi! Looks beautiful there in Namibia! Never been there, but close, to the edge of the Kalahari. I fell in love with the desert too. We now live in snowy Owen Sound, Ontario, Canada. Had Uncle Keith and Aunt Coby and kids over here yesterday. Aunt Christina and I wish you God's blessings there.
  Uncle Jack

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Seg, meiske. Wij willen nog nieuws! Tis al veel te lang geleden. :) Ik denk aan je, mis je maar ben gigantisch blij om me jou te mogen inbeelden daar waar je het liefst bent met de persoon met wie je het liefst bent en hoe je de dingen doet die je het liefst doet.
  We zijn trots op je! :)
  Your affectionate big brother,
  Philip

  BeantwoordenVerwijderen